Jumping-fitness er motion på en-mands trampoliner. Det er sjovt samt konditionskrævende og der hoppes til musik. Hele kroppen styrkes og det bløde underlag gør belastningen mindre for knæ-og fodled. Instruktørerne udarbejder programmer, hvor der varieres mellem hurtige og langsomme spring samt traditionelle aerobic trin, dynamiske spurter og "power sports" elementer.

Du skal være 12 år for at deltage.

Holdet starter i uge 38.

Indoor cycling (spinning) er for alle uanset alder, køn og fysisk form.

Indoor cycling er èn af de mest effektive træningsformer, du kan dyrke, hvad enten du vil have en bedre kondition, eller du går efter at tabe dig.

Det er også èn af de mest populære motionsformer. Både fordi det er effektivt, sjovt og motiverende.

Indoor cycling er godt for alle. Det er meget fedtforbrændende, samtidig med det giver en bedre kondition og muskeludholdenhed. Det styrker og opstrammer "ømme punkter" - talje, mave, baller og lår. Desuden er det godt som genoptræning for folk med dårlige knæ, simpelthen fordi knæet ikke belastes ved stød og vrid. Der er jo ingen ujævnheder og retningsændringer i spinningslokalet.

Indoor cycling foregår på specialcykler til musik. Du har en instruktør der guider dig igennem timen og bestemmer hvordan der skal cykles. Du kan selv bestemme, hvor hårdt det skal være, da du selv kan skrue op og ned for belastningen på cyklen. Derfor kan ALLE deltage.

Yoga for alle. Vi arbejder med åndedrættet, styrker og smidiggør krop og sind. Vi afslutter med afspænding.

Der vil som tidligere år blive lagt en lang og en kort rute i bakkerne hver søndag. Vi løber hver søndag kl. 10.00 fra klubhuset. Man kan tilmelde sig hele sæsonen eller betale hver gang.

Prisen er 300,- for hele sæsonen - Tilmeld dig under online tilmelding,

eller pr. gang som betales ved Anders eller Knud på dagen.

Sæsonstart søndag den 24.9.23.

For dig som gerne vil bevæge din krop igennem samt styrke muskler og led.
Kroppen varmes godt igennem ved bevægelse og sving . Pulsen kommer op og vi styrker hjerte, muskler og knogler. Vi kommer ud i hjørnerne af kroppen med stræk og udspænding.
Vi har særlig fokus på træning af vores coremuskulatur, som er kroppens base og stamme. Gennem træning af disse ryg- og mavemuskler opnår vi bedre kontrol og funktion af ryggen samt bedre kropsholdning og færre smerter. Vi bruger egen kropsvægt til mange af øvelserne, men også småredskaber som elastikker, små vægte og bolde.
En krop i bevægelse og en stærkere ryg - giver dig overskud og energi til hverdagen!

Holdet er for + 18

Til toppen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram